Polityka prywatności

Szanowni Państwo

W dniu 25 maja 2019 weszły w życie nowe unijne przepisy o ochronie danych osobowych tzw. RODO, które nakładają na nas dodatkowe obowiązki związane z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych.

„HEBAR” Henryk Barczyk jako administrator danych osobowych, gromadzi Państwa dane osobowe uzyskane podczas przyjmowania Państwa zlecenia oraz w trakcie jego realizacji, w szczególności:
a) firma reprezentowanego podmiotu, imię i nazwisko, adres, numer telefonu, e-mail,
b) w przypadku przedsiębiorców przetwarzamy dodatkowo: NIP, REGON, adres siedziby firmy, numer rachunku bankowego,
Podane dane osobowe przetwarzane są wyłącznie w celu realizacji zadań statutowych i ustawowych w ramach obsługi zamówień lokowanych w firmie oraz w prowadzeniu dokumentacji rachunkowo-podatkowej. Dane osobowe nie będą udostępniane innym odbiorcom/podmiotom chyba, że będzie to wynikało z przepisów prawa lub zobowiązań Firmy.
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących Danych Osobowych lub wykonywania praw w zakresie prywatności, prosimy o kontakt z Inspektorem Ochrony.

Informujemy o możliwości okresowej aktualizacji informacji zgodnie z obowiązującym prawem. Jednocześnie informujemy o Państwa prawie do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Witryna wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celach sesyjnych oraz statystycznych. Dodatkowo przetwarzamy Państwa dane osobowe na potrzeby przyjmowania i realizacji zleceń Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close